Do nadaljnjega skupin zaradi aktualne situacije ne bo. Lahko mi pa še vedno pišete in vas obvestim, ko bodo skupine ponovno v teku.

Skupine so polodprtega tipa in sprejmem maksimalno do 10 članov in minimalno 6. Če bo dovolj članov, bo skupina zaprtega tipa, ko pa se sprosti prostor in ena izmed udeleženk ali udeležencev odstopi, se bo sprostilo novo mesto. Skupine se bodo začele maja 2021 oziroma takrat, ko bo dovolj zainteresiranih.

Delavnica Igrajmo se in spoznavajmo sebe

Preko otroških iger se boste spoznavali in prihajali do globljih čustev, saj se ravno preko iger osebe v skupini lahko povežejo in odprejo. Igra je tako naravna za otroke kot dihanje. Igrivost pomeni ustvarjalnost in akcijo, spremembo in možnost transformacije. Medtem ko se smejimo, pojemo ali brezskrbno gibamo, dihamo globlje in posledično dobimo v telo več kisika. Mišična napetost se med igro sprosti, kar pomaga pri telesnih bolečinah in zategnjenosti. Igra lahko izboljša samopodobo. Omogoči nam, da se dobro počutimo in smo mirni, postanemo tudi šaljivi in prevzame nas ugodje. 

 

Delavnice potekajo tako, da vključujejo raznorazne igre, prav tako pa nudijo tudi varen prostor v krogu, kjer se pogovarjamo o temah, ki so se vzbudile med samo igro ali dinamiko v skupini.

 

Skupina poteka med vikendom, sobota in nedelja od 10.00 - 18.00. Minimalno število članov je 10, maksimalno pa 15. Ko se prijavi dovolj oseb, sporočim datum.

Skupina za nosečnice in mlade mamice

Skupina je namenjena tako nosečnicam, ki so v pričakovanju in čutijo, da ob tem čutijo pester spekter različnih čustev, pričakovanj, strahov, pa tudi veselja, ki bi ga rade delile z ostalimi ali pa bi se preprosto rade opolnomočile za sam proces poroda. Prav tako pa je skupina namenjena tudi že mladim mamicam, ki se soočajo z izzivi nove vloge in z vsem, kar le to prinaša. Skupina ima moč in predvsem ženske potrebujemo moč skupnosti in drugih ženskih duš. 

Skupina se bo srečevala vsak torek ob 17.00 in traja 120 minut. Omejeno število je 10. Sprejemam prijave. Ko bo prijavljenih dovolj posameznikov, javim termin. 

Skupina za mladostnike

Mladostništvo ni lahko obdobje. Veliko je vprašanj, veliko zmede in beganja. Skupina je lahko zelo podporna za mladostnike, da ne neformalen način spoznavajo sami sebe in se počutijo pripadne. V skupini bomo uporabljali različne tehnike - igra, igranje, glasba, preko katerih se bodo mladostniki povezali in tudi prihajali v stik s sabo in svojimi čustvi. Moje izkušnje pri delu z mladostniki so, da je potrebno predvsem graditi na zaupanju in da je zato dostikrat potreben čas. Potrebujejo varen prostor, kjer so sprejeti točno takšni kot so. In skupina bo tak prostor!

Skupina se bo srečevala vsak ponedeljek ob 17.00 in traja 120 minut. Omejeno število je 10. Sprejemam prijave. Ko bo prijavljenih dovolj posameznikov, javim termin.