top of page
Izobraževanja

NIP (New Identity Process - Bonding psychotherapy), Belluno (Italija), 1998 - 2008: udeležba na delavnicah; delo v skupini na predelavi čustvenih, kognitivnih in telesnih shem z uporabo različnih telesnih tehnik, tudi z uporabo terapevtskega dotika, bioenergetskih tehnik in dinamične meditacije.

Izobraževanja s področja zasvojenosti, Društvo Projekt Človek, Ljubljana, 2008 - 2021številna izobraževanja s področja splošne in specialne adiktologije.

Študijski dnevi Psihoterapija otrok in mladostnikov, Rogla 2010, Slovenska krovna zveza za psihoterapijo - teoretični uvid v psihoterapijo otrok in mladostnikov - delo z mladimi

Izobraževanje: Boalov in Freirjev pristop pri delu z ogroženimi skupinami. Giolli, Casaltone (Italija). 2011

Delavnica "BLAGG! - okrepi preteklost, vadi za prihodnost." Ekvilib inštitut, Ljubljana (Slovenija). 2012. Uporaba ene izmed tehnik gledališča zatiranih pri delu z mladimi.

Psihoterapija in šamanizem, Wilbert Alix, Hrvaška, 2016: udeležba na psihoterapevtski telesno orientirani delavnici

Integrativna psihoterapevtka Špela Adam

Spodbujanje integracije - Kako klientu pomagati spodbuditi samoozdravitveni proces v možganih, IPSA, Mario C. Salvador, Ljubljana, 2018.

Delo z osebami z različnimi odvisnostmi iz geštalt perspektive, Inštitut za družinsko terapijo, Kevin McCann, Ljubljana, 2018

Expressive arts in child and adolescents Coaching, Dr. Avi Goren-Bar, Ljubljana, 2022

International CoreSoma Training, Touch in body oriented psychotherapy, Cornelia Gerken, Zagreb, 2023 - v teku

Uvod v razvojno somatsko psihoterapijo: Ustvarjanje pomena v gibanju, Jennifer Bury, Ljubljana, 2024

bottom of page